otevřené oči

otevřené oči

když se na ni podívám
tak vidím sebe, ji, vidím život
v žilách mi proudí život
tělo je plné lásky

a přestože s ní zrovna nejsem
kousek jsem si vzala s sebou
a hřeje mě
hřeje mě každý den
je mnohem jednodušší žít s talismanem ukrytým v duši

chci ji vidět každé ráno
každý večer
a celou noc
a chci zavřít oči jen tehdy
až budu opravdu unavená a jinak to nepůjde

nechci se probouzet bez ní
Autor margaretm, 09.02.2020
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Roser, piťura, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tomu se říká závislost - příčina rozpadů a neštěstí mnoha vztahů, pozor na to!

09.02.2020 15:41:32 | F.Jelen

Na lásku se nezapomíná, stále v nás zůstává. ;-)

09.02.2020 08:18:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí