Zadní vrátka: otevřena

Zadní vrátka: otevřena

Anotace: Pověz mi, A., chci já, abys to viděl?

Moc hezká slovíčka
A v hlavě dilema
Slzy utírám do trička
Jsem labuť střelená.

,,Ještě bych počkala''
To přece neznamená,
Že jsem ti nenechala
Vrátka pootevřená!

Prozatím chtěla bych
Od jiného často slýchat
Slova, co probudí můj smích
Než začnu na jaře kýchat.

Jednou snad přijde Tvůj čas
Jednou ta chvíle snad nastat má
Kdy budeš mě ty chytat za můj pas
A dávat tím najevo, že jsem Tvá...



...Kdo ví, třeba si to přejeme oba...Třeba jen jeden...Třeba nikdo z nás...
Autor Amiradi, 10.02.2020
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: Rozmarýna, Roser, Krahujec, Frr, W, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

FSB
Moc hezká báseň, drahá Amiradi

15.02.2020 20:42:06 | Roser

Děkuji :)

15.02.2020 21:08:12 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí