vůně jehličí

vůně jehličí

vůně jehličí, mech pod nohama a sluneční paprsky opírající se do mých zad
to všechno mi připomíná tebe
nikoho jiného
jen tebe

zelené šaty, bílá sukně, my dvě a strom
listy, do kterých se boří nohy
tvoje prsty
propletené s těmi mými

kéž bych vzpomínky mohla pouštět dokola a dokola
jako film
kéž by nikdy nevybledly

ale každý den, kdy se probouzím
zapomínám na detaily,
které mě přiměly se do tebe zamilovat
Autor margaretm, 10.02.2020
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, piťura, Vydima27, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí