Cesta nocí

Cesta nocí

Tma práší na kůži,
krásná vůně po růžích.
Já přilnu na chvíli k tobě,
světlo jsi v mé temné době.

Jen na pár chvil,
zapomenu jak jsem žil.
Jen na okamžik čistý jsem,
slavím vítězství nad svým zlem.

S tím pocitem nyní splývám,
vpřed do tvých očí se dívám.
Veden stříbrem měsíce,
nápověda hvězd tisíce.

Jsi znamení co příběh píše,
anděl co vede si mě cestou tiše.
Já oddaně a rád,
jdu s tebou sen si zdát.
Autor petrzal, 11.02.2020
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: BaZiNgA, jondys, Kapka, jenommarie, šerý, Vydima27
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná,
krásné sny a těch chvil víc,
ať vede je i slunce,
ne měsíc. :-) ^ST^

11.02.2020 09:05:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí