Túžba

Túžba

Tvoj sen princ môj vo mne znie..
Kým odovzdám sa dnešnej noci
a tma zahalí mi nahé telo,
prebuď vo mne dávny pocit
keď sa vo mne všetko chvelo..


S chuťou Tvojich malinových pier
Ty opájaš ma zas a zas,
letmý dotyk našich tiel
rozihrá túžbu v hĺbke nás..


Dotyky jemné Tvojich dlaní,
ma udržujú na rozhraní,
Ty oheň necháš zľahka tlieť..


Poznáš lásky umenie,
jak údolím sa necháš viesť
a sladkým chvením zľahka niesť,
ja ochutnám Ťa..
pomaly.....
nežne ako lásky kvet...
chutíš ako sladký med...
snáď aspoň záblesk lásky pocítiš
než sa vo mne celý rozpustíš...

Autor Anazuz, 13.02.2020
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň a toužebné něžné vyznání ,, jemu." ..ST.."

13.02.2020 17:35:46 | Jaruška

Ďakujem Jaruško :)

14.02.2020 05:37:54 | Anazuz

Hezká báseň, láska a touha. Krásná slova. ^ST^ ;-)

13.02.2020 13:59:17 | jenommarie

Ďakujem, som veľmi rada, že sa ti to páči :))

13.02.2020 14:05:19 | Anazuz

;-)

13.02.2020 14:06:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí