Zkoušky lásky

Zkoušky lásky

Anotace: Transendentální obraz

   

Afrodita

Stál jsem dlouho před jejími dveřmi

soustavně celý život natěšen v odhodlání

poznat ji a vést se  S NÍ - láskou-okouzlením.

…a pak…

Otevřela mně krásná holka na vozíčku v paneláku

modré oči, dlouhé vlasy a dokonalé tělo

avšak bez nohou.

Upřeně a vážně se podívala -

Jsem onou, kterou máš rád? Budeš mě mít rád i bez nohou?

….ptala se sama Afrodita.

A já odpověděl:  Jsi mou Bohyní a já Tě uctívám i takovou...

Jsi má LÁSKA….pomíjivá.

 

 

 

Autor Krahujec, 13.02.2020
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Jeněcovevzduchukrásného, vlnka, Amonasr, Amiradi, Now, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní atmosféra - fakt mě to bavilo číst

14.02.2020 08:51:35 | petrzal

Když je láska vzájemná, i handikepy překoná.
Duše spolu roSTou. ;-)

13.02.2020 20:46:18 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí