K zamilovanému svátku

K zamilovanému svátku

Chci tvé duše se dotýkat,
pak do tvého nitra utíkat.
Chci na povrchu tvojí kůže,
malovat co láska může.

Každý den slovy všednost trhat
dávat rtům zlato, pak s ním mrhat.
Opít tě svými rty,
smět říci - lásko sni.

Prsty hledat na tvém těle,
tajemství co chutná skvěle.
Vstupovat do tebe v rytmu tvého dechu,
než zemřeme láskou bez oddechu.

Namalovat ti obraz a složit symfonii,
bys věděla jak pocit je to skvělý.
Aby jsi Buhdanko věděla,
každou vteřinu že tě miluji,
více než křesťané chór z kostela.
Autor petrzal, 14.02.2020
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., šerý, Donne, Krahujec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné vyznání. ;-) ^ST^

14.02.2020 09:57:25 | jenommarie

Děkuji

17.02.2020 05:56:36 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí