V nádeji

V nádeji

Snáď príde opäť deň
keď splnený môj bude sen
a úsmev pohladí zas moju tvár
a s pocitom lásky z teplých dlaní
prebúdzam sa zo snových plání..


Prosím odhaľ skrýše svojho srdca,
prezraď túžob svojich pár,
zahoď strach čo v sebe máš
keď do mojich očí pozeráš..


Naladíme lásku duší,
nech s ľahkosťou v nás krúži
vôňa lásky bezmedznej
a my rozplynieme sa hneď v nej..


Pošli úsmev milý môj
nech prežiariš mi dnešný deň,
snáď uzriem v hĺbke Tvojich očí
čo prezradí mi len môj sen..

Autor Anazuz, 14.02.2020
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň o Lásce. Procítěná...ráda dávám..ST...

14.02.2020 22:32:57 | Jaruška

Kéž přijde Máj.

14.02.2020 19:58:18 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí