Miluji tě

Miluji tě

Anotace: je to pro jednu senzační holku,jen doufám že to není moc dětinské

Miluji tě,strašně moc
dnes prosnil jsem celou noc.
Snil jsem o tobě a o sobě,
jak se milujeme.
a jak moc šťastní jsme v téhle době.
Leželi jsme spolu,
těla vedle sebe.
Tys líbala mě a já líbal tebe.
Hladíš mě po tváři,na oplátku já,
nechávám své prsty klouzat po tvých bocích.
O tom,nechávám si zdát
v osamělých nocích.
Proč nemůžeme spávat spolu?
večer usínat v obětí
a ráno snídat u jednoho stolu?
Jsi moje malá,krásná víla
o tom jaká jsi každá holka snila.
Tvé oči vyjádří cokoli a hned,
jistě by se do nich
zakoukal celý svět.
Tvá ústa se rty plnými slasti,
které když promluví,
Já cítím se jak v pasti.
Protože ten sladký tón c ven z nich line
Všechno ve mně zastaví a jen čas dál plyne.
Miluji tvůj krk a hruď s tvými ňadry,
které vyvolávají ve mně chtíč,
strhnout z tebe šat,
jak přebytečné hadry.
Níže je tvé bříško,co tak rád hladím.
Je jedno z nejkrásnějších míst
a nato svůj krk vsadím.
Pak přijde tvůj klín,
pro mne zatím tabu
ale jsem si jist,
že jednou kvůli němu,vzrušením vzplanu.
Ostatně to ve mně budí, celé tvoje tělo,
takže i tvé pozadí,které by pod slovem krása,
ve slovníku býti mělo.
A nakonec tvé nohy,
co bys podle mne neměla skrývat.
Kdybych jen mohl,
chtěl bych je shora dolů a zpět
vášnivě líbat.
Tak takhle tě já vidím moje sladká krásko.
A tebe jen prosím abys nás neopustila,
ty prchlivá lásko.
Autor amatér, 05.03.2007
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

fakt pěkný, nikdy bych neřekla ,že něco takovího dokáže napsat kluk. Vážně jo... Asi budu muset přiznat svou chybu

10.01.2008 14:13:00 | Kateřina Dumková

jo už to pochopila byl sem až překvapenej jak to vzala:)

06.03.2007 20:38:00 | amatér

to rozhodně neni dětský, je to moc hezký, nikdy sem netušila, že kluci dokážou něco takovýho napsat. Doufám, že to ta tvoje vysněná víla pochopí(případně pochopila),držim palce a jen tak dál;)

05.03.2007 21:13:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí