Milovaná

Milovaná

Len na chvíľku malú v láske spočinutí,
pár povzdychnutí hebkých vo chvíľach zabudnutí.
Pár kvapiek sĺz a strachu čo vznášajú sa v tichu,
rozpustím sa v Tebe sladko.. bez ostychu..
Cítiš moje telo, dotýkaš sa duše,
v hlbokom spojení, vo večnom súznení..

Autor Anazuz, 15.02.2020
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, Krahujec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásné.Milovat až do nitra duše....ST...

15.02.2020 21:25:35 | Jaruška

Souznění dvou zamilovaných,
štěstím naplněný cit.
Je hezké, to mít. ^ST^ ;-)

15.02.2020 17:24:53 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí