Kde jsi?!

Kde jsi?!

Anotace: ...

Kde touláš se,
volám tvý jméno,
tam, kde létáš si,
já nedohlédnu.

Ztrácíš se v sobě,
svět se tříští,
smutek ovládne,
okamžik příští.

Spěchám za tebou,
s nadějí a touhou,
ze střípků vzpomínek,
poskládat si náš svět,
ještě aspoň na chvilku pouhou.

Autor Tomáš Podkova, 15.02.2020
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sebemenší chvilka strávená s láskou, je vším. ^ST^ ;-)

15.02.2020 19:20:41 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí