Milenci a hvězdy

Milenci a hvězdy

Anotace: Mladí milenci prožívají pod hvězdnou oblohou sladké chvilky.

Hvězdy zdobí noční nebe,
dvě hlavy jsou blízko sebe,
sladká slůvka šeptají,
na hvězdy se dívají.

Deneb ten jim tiše šeptá,
Sirius se na cit zeptá,
Vega, Labuť, Prokyon,
je jich víc než milion.

Algol, Rigel zamrkají,
milence moc rády mají,
Aldebaran neváhá,
vždycky lásce pomáhá.

Milenci jim zamávali,
potom domů se vydali,
hvězdy v očích zůstaly,
když se spolu líbali.
Autor Psavec, 18.02.2020
Přečteno 278x
Tipy 15
Poslední tipující: vlnka, Donne, Vydima27, Martinecka23, Miss_Rosa, Dreamy, Frr, praetorian, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milenci a hvězdy, to jde dobře dohromady.
Báseň se čte hezky, je pěkná.

19.02.2020 11:05:29 | Donne

Jak dlouho je člověk považován za mladého pod takovou hvězdnou oblohou?
Jsou limity, na které nechci slyšet.
Líbí:-)

18.02.2020 16:15:24 | Dreamy

Za noci magické plné hvězd,
milencům touhy,
můžou kvést.
^ST^ moc hezká báseň

18.02.2020 15:34:36 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí