Božolé

Božolé

.
Dali mi do ruky dva maňásky
ať předvedu nekonečno
Kružnice setkala se s tečnou
Proč existuje čas..
zaplatit za lásky snad ?

A tak hledám v peněžence
Korunu pro tu ztracenou
výplatu pro nynější
( nebo to má být naopak..)
Žádat běžím na ministerstvo
Jsem za běžence
Lidstvu nechce se na lásku
nyní vybírat.

Máme druhou schůzku
Chtěl bych pokročit dále
mám prázdné ruce ty blůzku
vbíhám do finále.

Řekneš při poslední sklence
nenašels nekonečno
maňásci vhozeni do skříně
Nejsem jedinou slečnou
co má tě za běžence
Nějak nám usíná
pravda ve víně.
.
.
Autor Now, 19.02.2020
Přečteno 230x
Tipy 9
Poslední tipující: Martinecka23, V.N.Losinský, vlnka, šerý, Marten, Nata
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jako prý "ve v víně najdeš pravdu." A zbyde prázdná lahev marnosti. Užil sem si, Nowe.

19.02.2020 17:38:21 | šerý

Ta je skvělá. Maňásci, nekonečno, blůzka.
Musel jsem si ji přečíst víckrát, jak se mi líbila :-)

19.02.2020 14:48:25 | Schíza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí