Už dost bylo darovaných kytic

Už dost bylo darovaných kytic

Anotace: pokusy o omluvu...mezi námi

Už dost bylo darovaných kytic.

Jakože z lásky...

a přitom za omluvu....

Co teď? Budeme si dávat jiné dárky.

Naoko z lásky,

přitom s prosbou v očích.

Se slovy na jazyku.

"Snad mi odpustíš..."

Další přečin...pokusy o omluvu...

zase žádná změna.

Snad jen nepatrná.

Pugét růží z kamene.

A to mě srazilo... k zemi.

....ne tou tíhou, ale úžasem...
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aspon bych si osladila zivot...

05.03.2007 20:43:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

máš pravdu...kytky jsou už klišé...ale krásné:-)

05.03.2007 17:09:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí