Kdy a kde

Kdy a kde

Anotace: Být

Kdy a kde?
Teď a tady.
Proč a s kým?
Protože s Tebou.
Chtěl sem říct.
A přitom je vše zahaleno mlhou, mlhou slov nedávajících smysl.
Zdánlivě.
Vše oni svedou.
To ta slova, květy v nich Tě vedou.
K cíli, bez pramene.
V objetí i dojetí.
S Tebou, s tebou co oni svedou.
Viděl sem je plout.
Viděl jsem je vplout do Tvé tváře v úsměvu
Kráčely oni ve Tvém těle
Zkroucená ve vášni
Dovádíš i podvádíš
Ruce po svém těle necháš vést
Šílená
Touha
Dotyky
Teplo
Vášeň
Krása těl
Splynuti v objetí
Oheň je rozdmýchán
V samotě ponechán
Touha být, touha být tam s Tebou
Slova se opakují
Dech krátí
Srdce bije na poplach
Nad propastí kráčíš
Opojena, ukojena snad
Slova zas
Přidám
Vášeň
Plamínky ve Tvých očích
Hasím
Jsi krásná teď a tady
Ta slova nedávají smysl
Může za to moje mysl
Že Tě znám
Sotva se přiblížím

A zazvonil zvonec a to je konec
Autor umělec2, 20.02.2020
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Joane, jenommarie, Kapka, Kett, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strach je mocný, ale správná slova a vše..vzájemnost pokud je, tak strach ustupuje. ;-)

20.02.2020 09:19:21 | jenommarie

Líbí se mi. Slova z duše nezní hluše.

20.02.2020 08:21:09 | Kapka

Jen zírám... a pragmaticky vnímám. Jo, o tom mužský vjem je. O tváři, s andělskou svatozáří. A když muž otevře svůj snář... tak krach. Ženská svůdnost mocnou zbraní, ani tak nezáleží na ni. Jak na naší přirozeností. Ale jsem jatý osudem. jsme tu... a jiní nebudem.

20.02.2020 01:11:20 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí