Co povzbudí tvé srdíčko

Co povzbudí tvé srdíčko

Anotace: Poučení ..

… Co povzbudí tvé srdíčko …

Co povzbudí tvé srdíčko nová láska či přáníčko , přáníčko od srdíčka aby se zas červenala ta tvá tvářička , aby se červenala dále a měla na sobě krásy stále . Má dívko co máš krásy dost postavím pro tebe most , most na tvoje trápení dám ti svoje znamení , po znamení můžeš jít a ve snu v klidu snít . Ruku ti klidně dám a můžeš jít ze snu zase k nám , kde není sice nic jisté ale některé věci jsou tu čisté . Já tě budu chránit před jakým koliv zlem, rád bych hladil ve snu tu tvoji zem , ve které vládneš ty , dám ti polibek na svůdné rty . Jako že slunce svítí nade mnou , tak růže svůj květ rozvinou , rozvinou je jenom pro tu tvojí dušičku neodcházej počkej ještě chviličku abych ti mohl dát kytičku a zpívat tu tvojí písničku , kde se zpívá o květu lásce a srdci , nezapomínej že tu pro něj si , můžeš tu být i pro někoho jiného, tvému srdci milého , kterému nejsi cizí , ale seš jeho v srdci ryzí , ryzí jako zlato či hedvábí , vždyť tě má rád proto ti to vypráví . Jak se jedné v pohádce říkalo : že sůl je koření života a né žádná nicota , to je pravda život není sranda , ale také není stále zlej někdy je i přítulnej , jako člověk člověku nezáleží mu na věku ,. Láska kvete v každém období, jenom tě svojí něhou ozdobí . Tak se tedy domnívám že lásku si pohlídám , pohlídej si ji i ty a nenech ji dlouho spát radši si sní bež hrát aby se nemusela o svůj vztah bát …. Jaké z toho plyne poučení , že láska je jenom o učení , o učení které se nejde bohužel naučit i přesto je lepší se nemračit .
Autor HELSING, 05.03.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí