Slyšíte tu píseň … ???

Slyšíte tu píseň … ???

Anotace: Věřte sami sobě ...

Slyšíte tu píseň … ???

Slyšíte tu píseň .. jen pro vás budu hrát , zkuste poslouchat . Zelená se všechno kolem mě u srdce mi dobře je . Láska a vy , plní se vám sny . Jen tak si snít , život naplno žít . Žít a prožívat , ostatní nevnímat . Růže červená , co pro vás znamená ??? je tak jediná , královna zářivá .. Nic nezkazí jemný polibek , konec už povídek . Konec bylo stání , nastal čas na krásné milování , trochu zulíbání nic už nezabrání .. Pro ty kterým Láska zlomila srdce , vím že se to těžce nese . Věřte bude lépe , všechno kolem jen si kvete a ptáčkové zpívají smutek neznají . Nestůjte tak tam , život není chrám . Často se musí bojovat a míň se litovat k nejvyššímu soudu se odvolat . Láska není vůbec lehká , proto je tak křehká . Křehká jako sklo , může ji uškodit i velmi malé zlo . I když to tak nevypadá , nikdo nerad z velké výšky padá .. Každý něco prožije o Lásce ani nemluvě .. Jde o to jak , bohužel si nejde zakrýt jenom zrak ….. Buďte šťastný jaký jste … nikdy není tak zle … věřte že Láská blízko je ..
Autor HELSING, 05.03.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký, akorát bych to trochu zformatovala nebo jak se tomu říka...aby tam byly nějaký mezery a dá se v tom orientovat:-)

05.03.2007 17:20:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí