AŽ ŘEKNEŠ, OTEVŘU OČI

AŽ ŘEKNEŠ, OTEVŘU OČI

Anotace: Mr. J.N.

Byla na dosah ruky a je nenávratně pryč.
Slibovala jsem si od ní mnohem víc,
ale to se s láskou stává.

A než se naděješ, je tu znova.
Můžeš si namlouvat, že je to něco jiného,
že to není to samé.

Bůhví proč, ale tak to prostě je.
Síla zvyku se taky nemění
a čas taky nezastavíš.

Zkusím štěstí.
Nevzdávám to.
Až řekneš, otevřu oči.

...
Autor PIPSQUEAK, 22.02.2020
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, vlnka, Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevzdat, třeba teď už... ;-)

22.02.2020 23:10:23 | jenommarie

Děkuji...*;)

23.02.2020 09:55:38 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí