Oči mám jen pro tebe

Oči mám jen pro tebe

Anotace: I když měl jsem pro něj oči, naděje zhasla.

Mám oči jen pro tebe.
Svoje uši pro tvůj hlas.
Než půjdeš do nebe,
Milovat te muzu snaz..
Žiju už jen pro tvůj hebký dotek,
Pro tvé sladké rty,
Udělej mi dobrý skutek,
Neodcházej, jen ne ty..

Mám oči jen pro tebe.
Svoje uši pro tvůj hlas,
Az půjdeš do nebe,
Zůstanu tu sám, životu na pospas.
Ziju pro tvůj milý úsměv,
I pro tvé smutné dny.
Ja tě přijdu rozveselit,
Až tvé chvíle na světě budou sečteny.
Autor Mír v duši, 25.02.2020
Přečteno 529x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, jenommarie, vlnka, Kapka, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale když někdo cítí tsk moc, je to tak. ;-)*

25.02.2020 13:02:49 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí