Polibek

Polibek

Anotace: Tak bylo mi 15 a opilá kamarádka mne zahrnula polibky...A tohle je výsledek :-)

Polibek

Slev polibku na významu,
To jen tlama potká tlamu.
Držet v puse jazyk cizí,
Není projev lásky ryzí.
Není dobré polknout sliny
S notnou dávkou kyseliny.

Kdekdo dá ti dneska pusu,
Je to jen otázkou vkusu.
Třeba dítě od radosti,
Nebo kámoš v opilosti.
Líbat svede každé pako,
Doopravdy, či jen jako.

Polibek je prázdný pojem,
Jenom v tobě nechá dojem,
Že tě snad má někdo rád.
Spíš ti chce na city hrát.
Možná jsou mý slova plýtký,
I tak nestojím o polibky
co zdálky páchnou povrchností
- bez lásky ztrácí na ctnosti...
Autor Niktor, 05.03.2007
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mega moooc souhlasííím...

05.03.2007 18:34:00 | dolfik131313

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí