Stesk po anděli..

Stesk po anděli..

Anotace: Čisté vyplivlé řádky z mé mysli..

Stačí jen přijet a dát mi pusu,
i když vím, že jsem jen kus trusu...
Nesnáším to čekání na to až tě uvidím,
na to až se zase v bezpečí ujistím...
Sakra lidi já ho miluji,
vraždila bych, kdyby to chtěl,
ale já vás varuji,
jestli se k němu nebudete chovat jako anděl,
dostanete takovou bídu,
a ode mě už nebudete v klidu...
Ten kluk je jediné štěstí a radost jakou mám,
aby bylo jasno, nikomu ho nepronajímám…
Je to prostě živý anděl,
chci, aby jeho hlas vedle mě zazněl...
Je mi po něm smutno,
mám stále takové nutno...
Vidět ho, líbat ho, objímat ho,
poskytovat mu blaho…
Stále přemýšlím, zda je mu smutno také,
omlouvám se, city mám velmi plaché...
Miluji tě broučku můj,
i když jsem protivná, stále tu prosím při mě stůj…
Autor Adorable stories, 26.02.2020
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí