Lituji-miluji

Lituji-miluji

Anotace: Chjo, proč je jenom ta láska tak škaredá?!?

Konec naděje a jakékoliv lásky,
já prohrála všechny moje sázky.
Já ztratila opravdu celého tebe,
teď mě tahle velká chyba jebe.
Sedím pěkně na židli u stolu,
srdce naší lásky stále maluju.
Mojí chyby strašně moc lituju,
protože tě stále mnoho miluju.
Autor dolfik131313, 05.03.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí