Loučení

Loučení

Stříbro nocí poletuje,
oknem plní ložnice.
V obrysech se představuje,
nového dne hranice.

Moje ruka čte tvé tělo,
dýcháš pomalu a mile.
Krásně by se mi leželo,
jsou to pro mě hezké chvíle.

Obtisknu rty ti do spánku,
vdechnu teplo tvému snu.
Příběhy smotané v copánku,
jsem tiše ani nehlesnu.

Studánko mých přání,
nemohu déle spočinout.
Mé srdce před tebou hlavu sklání,
a tělo do víru dne nese proud.
Autor petrzal, 27.02.2020
Přečteno 230x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, R.K., Marten, šerý, Frr, Neegoista88, Kapka, praetorian, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se opravdu povedla :)

27.02.2020 09:43:39 | Neegoista88

Krásná, s nádechem lásky a citu, jak ty to umíš vždy napsat. ;-) "ST"

27.02.2020 07:10:03 | jenommarie

Děkuji.
Potěšíš jako vždy ;-)

27.02.2020 07:38:27 | petrzal

;-)

27.02.2020 15:59:00 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí