Proč?

Proč?

Anotace: Láska v rakvi.

Moje duše zakopaná leží sama v hrobě,
proč ses ke mně zachoval tak hrubě?
Moje srdce volá po tvé lásce,
proč naše pouto vydrželo tak krátce?

Mé myšlenky jsou pohlcené tebou,
proč nemůžeme být sami sebou?
Mé tělo touží po tvém dotyku,
proč nemilovat mě máš ve zvyku?
Autor myšlenky pozdní noci, 27.02.2020
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí