Hledání

Hledání

Každý občas maličkost ztratí z očí,
vždy ale objevení naši náladu otočí.
Někdy ztratí se základy našeho těla,
celá naše duše se proto rozletěla.

Někdo ani netratí a stejně mu něco chybí,
však některým i samota věčná se líbí.
Hledám, stejně nenacházím, kde je?
Možná dávno v mém životě svou roli hraje.

Jak ji oslovit a jak dojít k srdci jejímu,
když sama nedojde k mému srdci lednímu?
Dej na čas, on všechno napraví a oplatí.
Jenže já budu ten, kdo mu snahu zaplatí.
Autor báseňkář, 29.02.2020
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Vydima27, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí