Předtucha

Předtucha

přes dveře dřevěné
cítím teplo tvých rtů
v úsměvu jež tvé tváře boulí
z mých kroků příchozích

než vezmu za kliku
tuším
směji se na staré dřevo dveří
a říkám si:
na co teď myslím
mi nikdo nikdy neuvěří

náhle jak po dřevě sklouzne tlak ruky
celou pravdu vím
že chytil jsem v předtuchách
jak před tebou stojím
s úsměvem dvojím

Autor Náladový básník, 02.03.2020
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Amiradi, jenommarie, Guldrun, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je je, dva úsměvy, co na sebe myslí, pěkné a čisté. "ST" ;-)

02.03.2020 21:19:11 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí