Pro Tebe...Miláčku...

Pro Tebe...Miláčku...

Anotace: Pro krále všech hadů, co stále mě láká...

Ty lačné pohledy a mlsná gesta
derou mou duši na tisíc kousků
Jak z hadí kůže ušitá vesta
se plazím lačně po jediném doušku

Jediném hltu z tvé prolhané tváře
jediném polibku z falešných retů
Jak můra co vábí ji vidina záře
hledám tě v přívalu šílených citů

Jsi přízrak co duši mou skrz tělo drásá
Jsi touha a chtíč z neznámých zemí
Jsi had, slizký jak falešná krása
Jsi vůně jež dusí a nevinnost plení

Oči si zavážu temnotou nocí
Ústa zalepím chutí tvých lží
A budu bojovat s tvou černou mocí
jež smrtelnou chutí voní a mží…
Autor Isobel, 05.03.2007
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čarovná, magická, surová, úžasná =)

13.07.2007 23:52:00 | Ágnes

...znám přesně takovou!

06.04.2007 11:43:00 | callowsick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí