Romantik

Romantik

 
Jak najít pravého milého na život,
není žádná rada, radí každý idiot.
Štěstí se pousmálo a milého mi přivedlo,
smůla odešla a nadšení smutek odvedlo.
 
Listí spadané ukázalo mi směr lásky,
déšť ustal, vítr odvál stydné vlásky.
Poprosil mne o duše jeho uklidnění,
prý úsměvem svým ztrestávám ukřivdění.
 
Zímní čas nám chystal svátek milovaných,
neváhal a vyrobil náramek citů vpisovaných.
Den náš nastal, svíčka v pokoji mém plála.
políbení milionté, však nová vášeň vlála.
 
Slunce letní již krásně hřálo a my stále v objetí,
láska naše až ke smrti naší společné doletí.
 
Znovu na místě setkaní a zaklekne na beton hladký.
Krabičku červenou otevírá, v ní prstýnek zlatý.
 
Řekla jsem Ano
Ach ten můj Romantik
Autor báseňkář, 04.03.2020
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dřív platilo Babo raď...ale dneska nevím...;-)

05.03.2020 16:52:43 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí