Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Lidovější free spirit mládí od ohniště a hrnčířského kruhu...

Všechny cesty vedou
k ohništi a vínu
Teď a tu jsme, světe,
co víc můžeš chtít?
Tak který muž mi půjčí
mé duše polovinu?
Vždyť nechci nikdy mnoho,
jen dovolit si snít

Tančím mezi břehy,
smím odpočnout si s Tebou?
Tak jako každému,
dnes Tobě není rovno!
Ty hoříš, mě ze světa
nohy věčně zebou,
jsme mladí, divocí
 a o světě víme hovno

Ač ze všech koutů světa,
 dnes doma je jen tady
Piva džbán, cigaret dým
 nám z lásky trpí těla
Už nemusíš dál utíkat,
 vždyť zde máš kamarády,
ruku mi dej a zavři oči,
 tahle noc chce zůstat bdělá


Buď dnes mým knězem,
 dál nechci být už vinou!
Smrtelně zhřešíme
 a přesto dojdem spásy!
Byť jsem jen prachem,
 dnes voním čerstvou hlínou
Zda zítra si budem?
 V uších jen šumí: ASI...

Autor Slovanská Julie, 06.03.2020
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

07.03.2020 11:32:22 | Kapka

Oh, vďaka!

07.03.2020 15:36:50 | Slovanská Julie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí