Jen Kamarádi

Jen Kamarádi

Své srdce na dlani jsem ti nabídl,
tys natáhla ruku, ale bez dlaně.
Měsíce choval jsem city mé oddaně,
pásly se od bříška ke rtům suchým.
 
Láska dopadla na tvrdou zem děravou,
už jen probodnout vidličkou rezavou.
Odešla jsi, našla sis záhy jiného.
Proč? Odmítla jsi mě tak Jediného?
 
Co dál? Hledat jinou nebo nechat se najít?
Mé srdce uzdraví se a temno nechá zajít.
 
Věřím ♥
Autor báseňkář, 07.03.2020
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: Vydima27, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě věř, vždy;-)

07.03.2020 20:37:02 | jenommarie

tam už bude nějaké prokletí xD

07.03.2020 21:00:53 | báseňkář

Vždy někde pro někoho je a tomu věř. ;-)
Tak nevyšlo , ale vyjde,
i když srdcem jsi ještě tu,
tak ...věř

07.03.2020 21:12:25 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí