Miláček

Miláček

 
Kdo večer zahřeje srdce mé studené?
Bude stačit pohlazení povzbuzené?
Jak zažene úzkost a náladu špatnou?
Kdy konečně zažene noční můru matnou?
 
Se sny bojovat neumí, ale dokáže je měnit.
Náladu smíchem usměje a úzkost chce uvěznit.
Tvář zrudne ti a vykouzlí ti kouzelný úsměv. 
Jen někdo ví, že rozpálí tě jeho lásky zpěv.
 
                  Tvůj Miláček
Autor báseňkář, 09.03.2020
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubíno, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilý ;-)

09.03.2020 18:24:40 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí