Zímák

Zímák

Anotace: Každý má svoje bubáky . . . .

Nejeprve kávu dám,
a vzpomínku na tebe.
Pochmurnost ranní znám,
složím ji lásko pro tebe.

Ač sám probouzím se,
s úsměvem na tvém polštáři,
tak v duchu potěším se,
a vykouzlím úsměv na tváři.

Plní se mysl obrazem tvým,
v kombinacích variací snů.
Na nic jiného nemyslím,
v tvém stínu úžasu.

Jak mládě pro hračku si chvátám,
pro tvoje první objetí,
oddaný v duchu debatám,
o polibku který přiletí.

Přesto prosím zkus to jinak,
pokus se v spánku přivinout.
Bez tebe trápí mě zimák,
s tebou ho nechám vyhynout.
Autor petrzal, 10.03.2020
Přečteno 207x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Frr, Kapka, jenommarie, Dobrodějka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je faktem. Není nad lásky plnou součinnost. Život je hned k naší duši zdvořilejší. Pěkně si podal.

10.03.2020 12:04:33 | šerý

Ano i přivinutí udělá krásné ráno.
Však pomine ta nevole, budiž ti přáno.
;-) "ST"

10.03.2020 07:17:12 | jenommarie

Moc hezké :-)

10.03.2020 06:04:56 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí