Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Pro mou lásku

Miluji když na mně hledíš
když po vlaseh mě pohladíš
když něžně mně políbíš
když vášnivě mně svádíš
miluji tvě oči jsou jako
kapky ranní rosy
miluji tvé rty jsou sladké
jako jahody
miluji tví oška když do nich
tajně špitám jak moc tě miluji¨
miluji tvé vlásky jsou hebké
jako tvoje kalhotky
miluji tvé ňadra jsou krásná a sladká
miluji tě od hlavy až k patě miláčku
posílám ti tolik pusinek¨
kolik je na nebi hvěz
posílám tolik doteků jako
je kapek vody
miluji tě tak moc
přes noc nespím ¨
o tobě jen přemýšlím
jak stebou jsem jak se milujem
co všechno děláme stršně tě miluju a chci tě
Autor Mausik, 05.03.2007
Přečteno 971x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí