S Tebou

S Tebou

Anotace: Tato amaterská básen vznikla za zdmy vězení, v těsných kobkách plné svědomý.

Když jsem s Tebou, cítím v sobě napětí.
Zasáhl mě blesk a já sem asi blázen,
vzbuzuješ bázen a v zápětí i stesk.
První co po ránu chci vidět,
je Tvých očí lesk.

Věrný jsou facky z lásky,
než záludný polibek.
A není nad ten sladký med,
co z rtů Ti kape.
Nepřeji si nic jiného,
než ať nám to klape.
Autor Ejkiss, 13.03.2020
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promiň, ale nazývat toto básní, to chce pořádnou odvahu.
"zdmy vězení"
"plné svědomý"
"vzbuzuješ bázen"
"kape - klape"
Takto fakt ne, to je odstrašující.
Věrný jsou facky z lásky? Snad nemyslíš vážně.

13.03.2020 04:49:33 | Schíza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí