Marná touha

Marná touha

Pod dekou přemýšlím,
s tebou jsem v duchu,
sny tempem hlemýždím,
vedou mi ruku.

Klepu se celý
a zima mi není,
mnou projel blesk který,
na chvíli všechno změní.

Touha krk srdce mi svírá,
oči vlhké obrazem marným,
myšlenky . . .tupá jen díra,
omotán provazem zápalným.

Exploze lásky rozum rozmetá,
nechce a nedá se myslet.
Jsi lásko mými sny posetá,
kolem vidím své představy viset.
Autor petrzal, 17.03.2020
Přečteno 252x
Tipy 14
Poslední tipující: Kubíno, Frr, Psavec, šerý, Donne, jenommarie, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. Trochu dramatu, pelu erotiky a lásky... Líbí se mi.
(Třeba? "... mnou projel blesk / v mžiku vše změní...")

17.03.2020 12:33:45 | šerý

Hmm,... rozum rozmetá, zbydou jen nářky...
hezky SmuTníš

17.03.2020 06:24:58 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí