Odezněné souznění

Odezněné souznění

Kapka po mém těle stéká
Je mezi námi napětí
To, které proletí
Našimi nahými těly
A i kdyby venku zvučely sebeintenzivnější střely
Já je neuslyším
Co se děje kolem mne netuším
Když jsem v našem napětí

A nejde jenom o objetí
Stačí mi pouhý tvůj dotyk

Nevím co bude až nebudeš

Sama ležím na posteli
Tak jak spolu jsme ležívali
Tvé polibky mnou zněly
Když jsme se líbávali
Nastala chvíle o kterou nestál nikdo z nás

Kde jsi? Chci každý tvůj kousek zas
Zní bytem můj hlas
A ty jsi pryč
Autor Zmatkarka, 18.03.2020
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Dávid, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkná a citlivá.
,,On" se zase vrátí a já Ti to ze srdce přeji.

19.03.2020 22:49:55 | Jaruška

Ať vrátí nebo ne, stopu zanechal. :)

19.03.2020 23:11:10 | Zmatkarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí