Smuteční oznámení

Smuteční oznámení

Anotace: O lásce jen vesele..

Mám chvění kolem žaludku,
často střídám smích a pláč,
chvilku radostně si pískám,
pak minutku jsem ve smutku.

Podivně ty pocity střídám,
asi už to nevydržím,
myslím, že jsem na budku,

Tak zůstaňte tu všichni sbohem,
do hlavičky pistolí se střílám,
a na parte mi dejte:

Oznamujeme Vám
v hlubokém zármutku...
..že zemřel mlád.

A pošlete to taky té,
co měl jsem tolik rád.
Autor Rendy, 03.08.2004
Přečteno 2146x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí