Tvůj hlas

Tvůj hlas

Tvůj hlas mi lahodí

je silný jako trupy skal

a přec tak trochu medvědí .

Mohl bys číst pohádky..

.. "Zelený mužík zatleskal "


Tvůj hlas mi lahodí

V mé duši ,brnká si ..

S ozvěnou mého jména..

Když říkáš mi

..Liduško si nádherná...


Tvůj has mi lahodí .

Do nitek tvých slov

Vyřčených před spaním

"Přeji Ti krásnou dobrou noc "
Autor Liduška, 22.03.2020
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a zní to i libě..moc hezky

22.03.2020 11:17:44 | jenommarie

...líbí....Ji./úsměv/....krásně plyne...

22.03.2020 08:18:16 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí