Snu srdce tón

Snu srdce tón

Pevně v objetí tě držím,
pocitem co má smysl.
Opojen tím že smím,
že nejsi pouhý výmysl.

Úsměv můj tě na krk kouše,
dlaně hřejí na těle,
krása v Evině rouše,
dýchání nezní nesměle.

Rozpouští se pachuť dne,
jak k zemi když padá tvůj šat.
Jediným pevným bodem jsme,
víme co chceme udělat.

Neodmítej lásko moje rty,
omotej mě sítí tvojí záře.
Do ucha krásně mi lži,
ty sny co šeptáš do polštáře.

Buď barevnými sny opilá,
nech píseň svých přání znít,
jako by realita nebyla,
nech srdce sólo promluvit.
Autor petrzal, 24.03.2020
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Dávid, Květka Š., Donne, praetorian, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ST;-)

24.03.2020 07:37:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí