Synonymum

Synonymum

Anotace: Prázdné ulice plné strachu a divných nálad . . .je důležité mít vyšší cíl.

Doba temna a smutku,
prochází ulicemi.
Strach je cítit vskutku,
zmizeli lidé uřícení.

Já v mysli však světlo
mám a to díky tobě.
Nečekaně ono vlétlo
do mě vzdor špané době.

Chci děkovat ti každý den,
za to že jed mě nezkolil.
Že o lásce jsem přesvědčen,
jed do kalichu již jsem nedolil.

Tys zvládla v dlaních mít,
mou horkou hlavu v nemoci.
Jít dál jde vždy a stačí chtít,
nezemřít pod tíhou bezmoci.

Jsi při mě, jsi dar bohů,
najdeš v sobě sílu na úsměv.
Když cítíš že podlehnout mohu,
tónům temnoty písně.

Nepodléhám splínům,
nebojím se nástrahy.
Jsi pro štěstí synonymum,
i zárukou mé přísahy.
Autor petrzal, 25.03.2020
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Martinecka23, jenommarie, Donne, Dávid
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné Petrzali, cítím tu sílu a pouto, oporu v každé době. ;-)

25.03.2020 09:47:38 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí