Peroxid vodíku...

Peroxid vodíku...

Anotace: zkušenost, co bolela

Peroxid vodíku do otevřený rány...
Jak to štípe hluboko, víš prd,
nevíš.
Já nechci nic zaklínáš se.
Snad jsi spokojený, kdo ví.
Ta uražená ješitnost pravdou šetří.
Občas mi píšeš.
To zabolí,
jak vrací se mi pocit,
co nebyl pocitem,
jen myšlenkou v hlavě.
V hlavě, kterou kdokoliv přesvědčí hravě,
že to nebolí.
A až potom za pár chvilek spustí se sirény...
Není to cvičný poplach. Vypuklo peklo na zemi.
A všechno zase shoří.
A z popela znovu se rodí -
myšlenka veselá.
Jak hloupé,
a přitom docela
životné
a sobě vlastní.
Autor amourek, 25.03.2020
Přečteno 186x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj bolí;-) vždyť to jde hluboko do rány. Tady se jedná určitě i o jinou spojitoST. ;-) dobrý

25.03.2020 17:17:53 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí