Očekávání a zkamání

Očekávání a zkamání

Anotace: Muselo to tak dopadnout?? Nevím, jen doufám, že takhle nedopadnu :o)

Očekávám....
co? Nevím, co mi můžeš slíbit,
zatím ti jen z dálky mávám,
nedoufám, že mohla bych se líbit.

Přicházíš blíž a usmíváš se,
i ve mně je dobrá nálada,
obejmeš mě a neděláš se,
náš vztah je zatím paráda...

Říkáš mi: "Můj malý poklade",
to místo mého jména,
i zlato ale za čas zajde,
stane se z něj levná měna.

Všechno jednou končí,
muselo to tak dopadnout,
myšlenka na tvůj pohled očí,
nedá se však zavrhnout...
Autor prostějanek, 06.03.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já ti jednoho přítulnýho půjčím, chceš? Nebo dva, tři... :-)

06.03.2007 16:59:00 | lidus

:)

06.03.2007 14:59:00 | Favi

tak zavrhnout tuhle myšlenku nedokáže skoro nikdo...

06.03.2007 14:51:00 | Katka Z

Mimochodem, zlato stále stoupá v ceně.

06.03.2007 10:17:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí