O mně beze mě

O mně beze mě

Anotace: Hodně stará záležitost. Dost možná moje úplná prvotina, která teď vyplula na povrch...

Sen, přichází sen, a já v něm jsem, a to je super...

Každou noc Tě líbám, každou noc Tě mám,
mohlo by to bejt príma, jenže tam nejsem sám.
Hej, hej, to není super::

Nocí výkřik zazní, rozkoš Tě přepadá,
nemůžeš už žít bez ní, jenže tam nejsem já.
Hej, hej, to není super::

Sen, přichází sen, já v něm snad jsem, a to je super...

Půlnoc mávne křídly a rychle odletí,
my ve třech jsme se zhlídli, že bych já byl ten třetí?

Já neznám toho chlápka a ani nechci znát,
mě stačí už ta dávka, že jen o něm se Ti zdá.
Hej, hej, to není super::

Sen, perfektní sen, já v něm snad jsem, a to je super...

Když narodí se ráno a noc už zapadá,
tak nikde není psáno, že s Tebou jsem jen já.

Tak nezlob se, že říkám: "Tak Ti mně napadá,
kdo na prsou Ti vzdychá, když miluju Tě já!
Jak se tak na něj dívám, skoro ho poznávám,
už vím o kom se Ti zdává, je to mé lepší já!!!"

Hej, hej, to není super::
Sen, přichází sen, a já v něm nejsem!!!
Autor Emeritní Profesor, 26.03.2020
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozmarýna, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale zase je to rána přímo do svých řad, tak dobrý a možná i super. Když ta třetí osoba...vlastně byla ta druhá:-D

26.03.2020 12:28:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí