Chtivost po tobě

Chtivost po tobě

Nocí stvořená

v hávu z pavích oček

Do hříchu vsazená

ladností koček...

Drápky zatnout si

Má dvojí tvář..

Tma chtivou probudí .

Otevře snář ..

Co se ti dneska zdá ?

Zas tě chtíč volá

svede tě hladová

potvora zdola...

Nocí stvořená

rty své si kouše

Nad tebou stanula

V Evině rouše
Autor Liduška, 26.03.2020
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Tomcat, Kubíno, praetorian, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Noci vášnivé a touživé. ;-)

26.03.2020 22:19:02 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí