Feťák lásky

Feťák lásky

Mám bipolární depku

co prokousává lebku

jako ta díra v srdci

je součást mé nemoci

 

Jsem jenom feťák lásky

a mám rád tvoje vlásky

dáváš mi malé dávky

té vzrušující látky

 

Spojuje věci s lidma

způsobující stigma

ta existenční krize

co přišla mi tak ryze

 

Duše se rozpadají

do světa zapadají

ten kdo se ven dostane

nikdy žít nepřestane

 

Dojde do místa v bodě

kde bude vše vpohodě

tam i čas ztratí smysl

a odpluje tvá mysl

 

Jsem jenom feťák lásky

a mám rád tvoje vlásky

dáváš mi malé dávky

té vzrušující látky

Autor Melancholiak, 27.03.2020
Přečteno 200x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Vydima27, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí