OČR

OČR

Anotace: ( odvaha čelit radostem )

.
Obyčejný den
doma s dítětem
Hraju Čmeldu i Brumdu
večer potají cvičím rumbu
ale ještě předtím vyvařím roušky
v hrnci v němž vařila se rýže
Naději popíjím
malými doušky
jako voda zná svoji žízeň
a ty víš že
chtěl bych ti říci
co muži neříkají

..a viděli jsme letět čápa
( a kde má čápici..? )
Ne vše lze chápat
Toto není žebříček hitů
Toto je žebřík
a smích dětí
je na špici.
.
.
Autor Now, 27.03.2020
Přečteno 224x
Tipy 10
Poslední tipující: Kubíno, Marten, JC senior, praetorian, Martinecka23
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

29.04.2020 08:59:52 | Now

Pěkná, moc se mi líbí .-)

27.03.2020 15:10:10 | Jaruška

Radosti i strasti otců v domácnosti.
Ať již dobrovolně nebo nuceně.
**

27.03.2020 10:32:12 | JC senior

Krásná, nejkrásnější špice :-)

27.03.2020 07:23:39 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí