Už znovu ti šeptám

Už znovu ti šeptám

Anotace: Co dodat, snad aby už byla noc...

Už znovu, klekám tu před tebou,
v temné noci, nedbajíc měsíce,
nesu růži, podávám ji ti do rukou,
pod postel strkám své střevíce.

Už znovu, ulehám vedle tvého těla,
ruku na ruku, něžně tě hladím,
není to poprvé, co jsi tohle chtěla,
nad tebou pak celou noc bdím.

Už znovu, do ouška chci ti šeptat,
těch slovíček nádherných pár,
a pak po celém tvém těle tě lechtat,
už neprobudí tě žádný sen ni svár.

Tak znovu do ouška šeptám ta slova:
„ Dobrou noc, miláčku…“
Autor Láďa, 06.03.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná...moc se mi líbí.

08.03.2007 19:21:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí