Obraz zázraku

Obraz zázraku

Pohár už je nalitý,
plný tvého úsměvu,
srdce ve snu ukrytý,
z tvojí krásy v oděvu.

Dvě slova v něm rozpuštěná,
cítím lásko že moc chci tě.
Svlažit rty a přijde změna,
chycen rád jsem do té sítě.

Nad Davlí to kreslí měsíc,
do hvězd v nebi vsazených.
Znamením co na něm letíš,
ze snů dříve vzdálených.

Na obzoru splynem spolu,
paprsek horizontem se rozletí.
Dva andělé na vrcholu,
ten zázrak mají v paměti.
Autor petrzal, 02.04.2020
Přečteno 206x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Dobrodějka, praetorian, Martinecka23, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná.

02.04.2020 09:57:08 | Dobrodějka

Nádhera :-)

02.04.2020 08:43:15 | Martinecka23

Moc krásná;-) "ST"

02.04.2020 07:34:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí