Exploze

Exploze

Do křídel snů lásko se schováváš,
ve tmě mě svými rty jen poznáváš.
Halí nás tajemství sametu,
souhvězdím vezeného na hřbetu.

Důvody pomíjí k tomu vejít,
bránou hříchu a klíče nemít.
Hlas tvůj se odráží v ozvěnách,
od stěny noci v proměnách.

Jen opuštěné v hnízdě hvězdy,
z po vzdálí dívají se na příjezdy.
Příběhů stínů milenců noci,
spoutaných sebou do emocí.

Ta jiskra však zažehne s plynulá srdce,
exploze oči oslní ač nebe nechce.
Barevná světla jisker v houfu hvězd,
sílu mají náš strach smést.
Autor petrzal, 03.04.2020
Přečteno 232x
Tipy 9
Poslední tipující: Martinecka23, Frr, jenommarie, Iva Husárková, praetorian, Dobrodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je síla neskonalá, moc krásná báseň.
"ST" ;-)

03.04.2020 11:52:03 | jenommarie

Moc hezké

03.04.2020 07:20:47 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí