Láska nepřeje

Láska nepřeje

Anotace: Příběh pážete - Láska nepřeje

Do srdce zasáhl mě dřevěný kůl,
K ráně mé otevřené sype sůl.
V objetí, kolem prsou ji drží,
oba se usmívají, ránu moje utrží.

Co mám dělat v této náhlé chvíli?
Kazit úsměv, když náš příchod slavili?
Co říct jim mám, mám hněv svůj ukázat?
Proč pro lásku poskvrnit jméno pážat?

Noha samotná vede mě k souboji,
dělají kroky s kolegyní svoji.
Štěstí se v ní rozzářilo nekonečné,
však úsměv můj nesl prvky konečné.

Nevěřila v návrat zdravý můj domů,
potkala jiného, u našich dvou stromů.
Nevěděla, že sémě zrady tím zasadila,
pomstu mou chladným dechem naladila.

Autor báseňkář, 04.04.2020
Přečteno 176x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."zasáhl mě dřevěný kůl"..jseš snad upír? :-)*

05.04.2020 17:23:51 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí